Sininauhasäätiö hakee kiinteistöhuollon työvalmentajaa

Haemme Sininauhasäätiöön   

KIINTEISTÖHUOLLON TYÖVALMENTAJAA

1.1.2017 käynnistyvään Sinivalo-hankkeeseen. Kyseessä on Uudenmaan TE-toimiston rahoittama työllistämishanke, jossa pyritään edistämään heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistymistä. Hankkeessa toteutetaan Valo-valmennusmallia (www.valo-valmennus.fi), jossa voidaan suorittaa palkkatuetun työn tai työkokeilun ohessa ammatillisten perustutkintojen osia näyttötutkintona.

Työvalmentajana keskeisiä tehtäviäsi ovat

 • toteuttaa Sininauhasäätiön kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtäviä

 • kouluttaa mm. kiinteistön yleishoidon ja valvonnan, ulkoalueiden hoidon, korjaustöiden ja puhtaanapidon tehtäviä käytännön kautta

 • tukea asiakkaita siirtymisessä avoimille työmarkkinoille tai tutkintoon johtavaan koulutukseen.

  Työvalmentaja toimii yhteistyössä hankevastaavan, säätiön hallinnon, ammatillisten oppilaitosten ja työnantajayritysten kanssa.

  Tehtävä sopii Sinulle, jolla on soveltuva opisto- tai ammattikorkeakoulututkinto, vahva kiinteistöhuollon osaaminen ja kyky motivoida erilaisista lähtökohdista tulevia ihmisiä. Lisäksi tehtävässä tarvitaan pedagogista osaamista, ammatillisen koulutuksen tuntemusta, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoyhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme sosiaalialan kokemuksen, kontaktit toimialan yrityksiin ja kokemuksen työvalmentajana toimimisesta. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata hakijan osaamisen ja ideoiden mukaan.

  Työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu ja Tuusula. Ajokortti ja ajokokemus ovat välttämättömiä tehtävän hoitamiseksi.

  Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen mukaan palkkaryhmiin G23-G25, lisäksi erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa tehtävä- ja henkilökohtaisena lisänä. Käytössämme on työmatka-, liikunta- ja kulttuuri sekä lounassetelit.

  Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2017 saakka, jonka jälkeen työsuhde voi jatkua, mikäli hanke saa rahoituksen toiselle toimintavuodelle.
  Lisätietoja tehtävästä antaa kehittäjä Juho Orjala, puh. 040 632 5910, juho.orjala@sininauha.fi

  Tehtävää voit hakea 13.12.2016 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.

www.valo-valmennus.fi), jossa voidaan suorittaa palkkatuetun työn tai työkokeilun ohessa ammatillisten perustutkintojen osia näyttötutkintona." data-share-imageurl="">