Sininauhasäätiö hakee asumisen projektityöntekijää maahanmuuttajatyöhön

Haemme Sininauhasäätiöön

PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

käynnistyvään kolmivuotiseen maahanmuuttajatyön hankkeeseen.

Hankkeessa kehitetään toimintamuotoa Suomeen tulon alkuvaiheessa asunnonhaun, asumisen ja kotoutumisen tukemiseksi sekä tehdään etsivää ja jalkautuvaa työtä kaikkein heikoimmassa asemassa olevien maahanmuuttajien tavoittamiseksi.

Projektityöntekijänä keskeisiä tehtäviäsi ovat

 • Työmenetelmien kehittäminen oleskeluluvan saaneiden ihmisten asunnon haun, asumisen ja kotoutumisen tukemiseksi vapaaehtoisuutta hyödyntäen.

 • Palveluohjaus- ja neuvonta

 • Verkostoyhteistyö

 • Maahanmuuttajatyöhön liittyvä osaamisen kehittäminen ja jakaminen Sininauhasäätiössä

  Projektityöntekijä toimii yhteistyössä hankevastaavan ja toisen projektityöntekijän, säätiön muun henkilöstön sekä verkostokumppaneiden kanssa.

  Tehtävä sopii Sinulle, jolla on soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä, maahanmuuttajatyöstä ja kotouttamispalveluista. Arvostamme ennakkoluulotonta ja joustavaa ammattilaista jolla on kykyä sietää keskeneräisyyttä sekä hyvät yhteistyötaidot ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu. Arvostamme hyvää ja monipuolista kielitaitoa.

  Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä, hyviä työkavereita sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja vaikuttaa oman työsi sisältöön.  Tehtävässä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaukseen vaikuttavat valitun koulutus, työkokemus ja erityisosaaminen joka huomioidaan palkkauksessa tehtävä- ja henkilökohtaisena lisänä. Käytössämme on työmatka-, liikunta- ja kulttuuri sekä lounassetelit.

  Tehtävää voit hakea 23.1.2017 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen. Tehtävässä voi aloittaa 1.3.2017. Tehtävän täyttö edellyttää, että sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa  Raha-automaattiyhdistyksen hankkeelle esittämän avustuksen.

  Lisätietoja tehtävästä antaa kehittäjä Veera Vilkama, puh. 040 6646480, sähköposti etunimi.sukunimi@sininauha.fi.