Peliklinikka hakee terapeuttia

TERAPEUTTI PELIKLINIKALLE PELUURIN PALVELUIHIN

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja neuvontapalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa uusi Veikkaus

Peli poikki on osana Peluuria toimiva kahdeksan viikon mittainen virtuaaliterapiaohjelma, jossa pelaajan omaehtoista työskentelyä tuetaan puhelimitse käytävin tukikeskusteluin ja seurantapuheluin. Menetelmällisesti ohjelma pohjautuu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan ja motivoivaan haastatteluun.

Peluurin palvelukokonaisuus sijoittuu osaksi Peliklinikkaa. Peliklinikka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Haemme Peliklinikalle Sininauhaliiton työsuhteeseen

TERAPEUTTIA

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävään kuuluu

  • asiakastyö Peli poikki -ohjelmassa, sen arviointi ja hoidon seuranta sekä asiakastyö myös Peluurin muissa palveluissa.
  • osallistuminen erityisesti Peli poikki -ohjelman ja myös Peluurin muiden palvelujen sekä peliklinikan palvelukokonaisuuden kehittämiseen
  • osallistuminen tiedontuotantoon ja raportointiin.

Toivomme, että olet aktiivinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä soveltuvaa työkokemusta vähintään 1 – 5 vuotta. Työssä tarvitaan erityisosaamista pelihaitoista, kokemusta peliongelman tai muiden mielenterveys- ja päihdeongelmien hoidosta, motivoivan haastattelun ja kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvien menetelmien tuntemusta, kokemusta asiakastyöstä sähköisissä ympäristöissä (verkko- ja puhelintyö), erityisesti ruotsin ja englannin kielitaitoa ja it-osaamista. Kokemus sähköisten palveluiden kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme kiinnostavan työn sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen kehittyvässä työympäristössä Helsingissä. Käytössämme on työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työaika on keskimäärin 37,5 t/vko sisältäen iltoja. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan. Työ alkaa helmikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Mari Pajula puh. 040 760 8507 mari.pajula(at)peluuri.fi

Tehtävää voit hakea 9.1.2017 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.

www.peluuri.fi
www.peliklinikka.fi