Peliklinikka hakee asiakastyöntekijää

ASIAKASTYÖNTEKIJÄ PELIKLINIKALLE PELUURIN PALVELUIHIN

Peluuri tarjoaa ja kehittää sähköisiä ohjaus- ja neuvontapalveluita ongelmapelaajille, heidän läheisilleen sekä työssään pelihaittoja kohtaaville. Peluuri on A-klinikkasäätiön ja Sininauhaliiton tarjoama palvelukokonaisuus, jonka rahoittaa uusi Veikkaus.

Peluurin palvelukokonaisuus sijoittuu osaksi Peliklinikkaa. Peliklinikka kokoaa saman katon alle järjestöjen ja kuntien tarjoamia palveluja sekä niiden kehittämistä ja tutkimusta. Peliklinikka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Haemme Peliklinikalle Sininauhaliiton työsuhteeseen

ASIAKASTYÖNTEKIJÄÄ

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtävään kuuluu

- asiakkaiden neuvonta, ohjaus ja tuki Peluurin sähköisissä palveluissa, palvelumuotoja ovat mm. auttava puhelin ja chat

- asiakastyö tehdään sekä rahapelaamisen ongelmakseen kokevien, että heidän läheistensä parissa

- työskentely yhdessä kokemusasiantuntijoiden ja koulutettujen vapaaehtoisten kanssa

- osallistuminen myös Peluurin ja peliklinikan palveluiden kehittämiseen, tiedontuotantoon ja raportointiin.

Toivomme, että olet aktiivinen sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä soveltuvaa työkokemusta vähintään 1 – 5 vuotta. Työssä tarvitaan erityisosaamista pelihaitoista, kokemusta ohjaus- ja neuvontatyöstä peliongelmissa tai muissa mielenterveys- ja päihdeongelmissa, motivoivan haastattelun ja kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvien menetelmien tuntemusta, kokemusta asiakastyöstä sähköisissä ympäristöissä (verkko- ja puhelintyö), erityisesti ruotsin ja englannin kielitaitoaja it-osaamista. Kokemus sähköisten palveluiden kehittämisestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme kiinnostavan työn sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen kehittyvässä työympäristössä Helsingissä. Käytössämme on työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Palkkaus on Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen, erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa. Työaika on keskimäärin 37,5 t/vko sisältäen iltoja. Ruokatauko 30 min sisältyy työaikaan. Työ alkaa helmikuussa 2017 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Mari Pajula puh. 040 760 8507 mari.pajula(at)peluuri.fi

Tehtävää voit hakea 9.1.2017 mennessä täyttämällä tämän sähköisen hakulomakkeen.

www.peluuri.fi
www.peliklinikka.fi