Haemme Sininauhaliittoon talouspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Talouspäällikön tehtävänä on toimia talousosaston esimiehenä ja vastata taloushallinnon prosesseista. Toimit toiminnanjohtajan alaisuudessa ja raportoit johdolle.

Talouspäälliköltä odotamme

- vahvaa kokemusta järjestöjen taloushallinnosta
- esimiestyö- ja johtamistaitoja
- hyvää organisointikykyä
- soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
- Positiivista asennetta työhön
- sitoutumista Sininauhaliiton arvoihin

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittämään taloushallinnon prosesseja yhdessä talousosaston kanssa. Arvostamme taloushallinnon kokonaisvaltaisen tuntemuksen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian, koska tehtävän nykyinen hoitaja on siirtynyt jäsenjärjestömme toimitusjohtajaksi. Palkka määritetään sopimuspalkan mukaan.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 9.4.2017 mennessä tämän sähköisen hakulinkin avulla. Olemme yhteydessä haastateltaviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu 040 5520 495 ke 29.3. klo 14-16 ja pe 7.4. klo 9-11.

www.sininauha.fi


Sininauhaliitto on valtakunnallinen sadan jäsenyhteisön keskusjärjestö, joka toimii valtakunnallisena vaikuttajana ja asiantuntijana. Liiton ja sen jäsenyhteisöjen erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

Toimintamme pohjaa kristilliseen ihmiskäsitykseen: jokaisen elämä on arvokas ja ainutlaatuinen, kaikilla on oikeus toivoon, armoon ja anteeksiantoon.