Haemme Sininauhaliittoon lakiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Lakiasiantuntijan tehtävänä on toimia Sininauhaliiton johdon lainopillisena tukena ja neuvonantajana. Lisäksi tehtävään kuuluu jäsenjärjestöjen oikeudellinen neuvonta ja koulutus. Työ vaatii matkustamista, joten hakijalla tulisi olla valmius matkatyöhön. Oma auto ei ole välttämätöntä, koska julkisilla pääsee valtaosaan jäsenjärjestöistämme.

Lakiasiantuntijalta odotamme

- kokemusta järjestötyöstä sekä päihdehuollon järjestäjän ja asiakkaan oikeudellisista kysymyksistä
- vuokra-asumiseen liittyvän lainsäädännön tuntemista
- työoikeuden tuntemista
- ylempää korkeakoulututkintoa oikeustieteistä
- hyviä koulutustaitoja
- positiivista asennetta työhön
- sitoutumista Sininauhaliiton arvoihin

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset matkustamaan ympäri Suomea, tutustumaan jäsenjärjestöihimme ja järjestämään koulutuksia yhdessä aluetyöntekijöiden kanssa. Arvostamme juridisen osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Palkka määritetään sopimuspalkan mukaan.

Hakemukset tehtävään pyydämme jättämään 9.4.2017 mennessä tämän sähköisen hakulinkin avulla. Olemme yhteydessä haastateltaviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu 040 5520 495 ke 29.3. klo 14-16 ja pe 7.4. klo 9-11.

www.sininauha.fi


Sininauhaliitto on valtakunnallinen sadan jäsenyhteisön keskusjärjestö, joka toimii valtakunnallisena vaikuttajana ja asiantuntijana. Liiton ja sen jäsenyhteisöjen erityisosaamista ovat päihde- ja pelihaitat, riippuvuudet, mielenterveysongelmat, pitkäaikaisasunnottomuus sekä sosiaalinen työllistäminen.

Toimintamme pohjaa kristilliseen ihmiskäsitykseen: jokaisen elämä on arvokas ja ainutlaatuinen, kaikilla on oikeus toivoon, armoon ja anteeksiantoon.