Äänestä VOIKUKKIA-mallille Innopalkintoa

Nyt on aika äänestää Innopalkinnon finalisteja. Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula julkistaa voittajat marraskuun alussa Tampereella Change Dayssä.

Eräs ehdokas palkinnon saajaksi on VOIKUKKIA-malli. Se on Suomen kasvatus- ja perheneuvontaliiton sekä Sininauhaliiton yhdessä kehittämä vertaistukiryhmämalli.  

VOIKUKKIA-vertaistukiryhmät on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat kokeneet lapsensa huostaanoton tai sijoituksen. Ryhmän tarkoituksena on käydä läpi lapsen sijoituksen aiheuttamaa kriisiä vanhemman näkökulmasta.

Yleisön suosikille luvassa rahapalkinto

Innopalkinto annetaan tänä vuonna kuntalaisten arjessa toteutetulle hyvinvointia ja terveyttä edistävälle lupaavalle kokeilulle. Palkinnon arvo on 3000 euroa. Lisäksi kilpailussa jaetaan 1000 euron palkinto yleisön suosikille.

Voikukkia-mallia voi äänestään tämän linkin kautta. Käy peukuttamassa mallia tästä linkistä avautuvan Innokylän verkkosivun oikeasta yläkulmasta. Vain yleisöäänestyksen aikana kertyneet peukut lasketaan mukaan äänestyspottiin, joten jos olet peukuttanut jo joskus aiemmin mallia, käy siis nyt peukuttamassa uudelleen. Finalistien yleisöäänestys päättyy jo viikon kuluttua torstaina 29.10. klo 12.

Lisätietoja

www.voikukkia.fi

Innopalkinnon muut finalistit